Tegnekurs på nett for nybegynnere: Lær å tegne

Foreløpig status
Ikke påmeldt
Pris
kr 249

Kursholder

israa-abdul-hadi-kamel

Isra Mahameed

Kunstner og forfatter

Isra Mahameed er kunstner og forfatter, født i Palestina.

Hun har bachelor i kunst og har deltatt i flere utstillinger i Palestina, Norge og UK.

Som kunstner jobber hun blant annet med portrett og landskap, gjerne med forskjellige teknikker. Hun har jobbet på Universitetet i Agder og Sørlandets kunstmuseum og har gjennomført prosjektet "Bu-nad" med støtte fra Agder energi og Cultiva.

Vil du lære å tegne?

Da vil vårt tegnekurs være midt i blinken for deg.

Vi har nemlig samlet mange års erfaring i å holde tegnekurs sammen til ett enkelt tegnekurs for nybegynnere.

I dette digitale tegnekurset kan du nemlig lære å tegne av kunstner og kunstlærer Isra Mahameed.

Kurset er bygger opp av flere små videomoduler som bygger på hverandre. Du vil også finne flere ressurser og noen oppgaver underveis.

Når du har kjøpt tilgang til kurset vil du kunne klikke på hvilken som helst modul under for å gå til “fokusmodus”. Du vil da også finne kurset (og alle andre kurs du har kjøpt) på “min side“.

Du har tilgang til kurset i hele 6 måneder, slik at du kan jobbe i ditt eget tempo, og ta det når det passer deg!

Steg for steg utvikler du ferdighetene dine, og bygger et godt fundament for å bli flink til å tegne.

I løpet av kurset ser vi på hvilket utstyr du trenger for å komme i gang med tegningen. Her gir vi deg noen konkrete innspill og gir deg noen lenker til steder hvor du kan få tak i utstyret.

Vi bruker også litt tid på å vise deg hva du må tenke på før du begynner å tegne. Her snakker vi om alt fra hvordan du bør holde blyanten din, til planlegging, spissing og forenkling av former.

Vi har også laget en modul som går på ulike skraveringsteknikker som blir nyttig for deg når du skal gjenskape realisme i tegningen din. Vi går gjennom de fire mest vanlige skraveringsteknikkene, og skraverer noen epler sammen.

Til slutt skal vi se på perspektiv i tegning. Vi kommer til å snakke om ettpunktsperspektiv og topunktsperspektiv. Først tar vi det teoretiske, før vi sammen konkretiserer ideene i noen hustegninger.

Høres dette ut som noe for deg? Meld deg på og start kurset med en gang!

Hvis du allerede er litt viderekommen har vi også andre tegnekurs på nett. Vi har for eksempel laget et eget kurs på portrettegning. Kurset i portrettegning finner du her

[rrf_course_review course_id=”781″]

Handlekurv