Spansk 3 (A2 – del 1): mellomnivå

Kristiansand

Undervisningslokale: UiA
Startdato: 10.09.2024
Tidspunkt: Tirsdag 17:00 - 19:00
Pris: kr 3200
Lengde på kurs: 22 t (11 kvelder)

Stavanger

Undervisningslokale: Kannik skole
Startdato: 11.09.2024
Tidspunkt: Onsdag 18:00 - 21:00
Pris: kr 3200
Lengde på kurs: 21 t (7 kvelder)
Foreløpig status
Ikke påmeldt
Pris
kr 3200
Start
Ta dette kurset

Er du klar til å ta spanskferdighetene dine til et nytt nivå? Enten du drømmer om å utforske de vakre strendene i Spania, oppleve den rike kulturen i Sør-Amerika eller rett og slett utvide dine språklige horisonter, så er Spansk 3-kurset det ideelle valget for deg.

Dette kurset passer for deg som har fullført spansk 2 (A1 – del 2) eller har tilsvarende kunnskaper.

Hva lærer du på Spansk 3?

🌎 Utforsk Språket: Dette kurset er den første delen av vårt Spansk A2 program. Målet med kurset er å gi deg en grundig forståelse av spansk grammatikk, vokabular og setningsstrukturer. Du vil kunne uttrykke deg selv med større selvtillighet og presisjon i hverdagslige situasjoner.

🗣️ Praktisk Kommunikasjon: Spansk 3-kurset fokuserer på å hjelpe deg med å kommunisere effektivt i hverdagslige situasjoner. Du vil lære setninger og vanlige uttrykk knyttet til de viktigste områdene av dagliglivet, for eksempel svært enkel informasjon om en selv og familien, innkjøp, nærmiljø og arbeidsliv.

Målet er at du skal kunne klare deg i enkle og rutinepregede samtalesituasjoner med direkte utveksling av informasjon om kjente og rutinepregede forhold.

🧑‍🏫 Erfarne Instruktører: Våre erfarne spanske lærere jobber lidenskapelig for å hjelpe deg med å nå dine mål. De vil veilede deg gjennom kurset, gi tilbakemeldinger og oppmuntre deg til å ta skrittet ut av komfortsonen.

🏆 Målrettet Progresjon: Med Spansk 3-kurset beveger du deg bevisst mot å oppnå A2-nivået i spansk. Du vil legge grunnlaget for å fortsette på reisen mot høyere ferdighetsnivåer og enda dypere forståelse.

Hvilket nivå bør du melde deg på?

Spansk 1 (A1 – del 1) og Spansk 2 (A1 – del 2) er på nybegynner nivå. Målet er at du skal komme deg opp på språknivå A1.

Spansk 3 (A2 – del 1) og Spansk 4 (A2 – del 2) er på mellomnivå. Målet er at du skal komme deg opp på språknivå A2.

Fra høsten 2024 kommer vi til å ta i bruk en ny lærebok på våre spanskkurs fra nivå 1 til nivå 4. Vi kommer tilbake med informasjon før oppstart mht. hvilken bok som skal benyttes. Lærebøkene er ikke inkludert i kursavgiften.

Klar til å ta dine spanskkunnskaper til neste nivå? Meld deg på Spansk 3-kurset i dag og begynn din spennende reise mot flytende kommunikasjon på spansk. ¡Vamos a aprender español juntos!

[rrf_course_review course_id=”1188″]

Handlekurv