Prosjektet bruker en app til å sende språkelever til bedrifter og virksomheter for å løse en liten morsom oppgave. Når oppgaven er ferdig, får eleven poeng og bedriften litt oppmerksomhet i sosiale medier.

Det er to hovedmål i prosjektet: å fremme integrering gjennom positive interaksjoner mellom innvandrere og vertssamfunnet og å fjerne barrierer til å bruke språket.

Aftenskolen Agder koordinerer prosjektet og Kristiansand er første byen til å prøve ut appen, høsten 2019.

Deretter blir appen lansert i Katowice, Polen; Woerden, Nederland og Jyväskylä, Finland.

Vi takker våre gode partnere i Kristiansand som tar imot innvandrere og gir dem positive opplevelser med å snakke norsk! Våre partnere så langt er:

Vi ønsker alle virksomheter i Kristiansand hjertelig velkommen! Er du interessert i å være med, ta kontakt: 92091016.

Du kan få et lite inntrykk av appen på vår Facebookside