Kurs i slektsforskning

Bok briller og klokke som illustrasjonsbilde på vårt kurs i slektsforskning
Sted: Kristiansand
Foreløpig status
Ikke påmeldt
Pris
Closed
Start
Dette kurs er foreløpig stengt

Leter du etter et kurs i slektsforskning?

Da er dette kurset midt i blinken for deg.

Slektsforskning er kort og godt læren om egen historie og en kartlegging av hvor vi kommer fra. Slektsforskningen gir kunnskap om din egen historie, og kan hjelpe deg til å forstå fortiden, nåtiden og kanskje også fremtiden?

I vårt slektsforskning kurs lærer du hvordan du kan finne mer ut om din slekt, og hvordan du kan lage din egen stamtavle.

Gjennom kurset kommer du til å lære hvilke metoder du bør bruke for å få mest mulig ut av tiden du legger inn i slektsgranskingen. Du kommer også til å lære hvordan du skal starte med arbeidet.

Teknologien gjør slektsforskning stadig mer effektivt enn før. Det stiller imidlertid enda større krav til gode arbeidsrutiner og kildekritikk. Det er nemlig ikke sikkert at alt du finner på internett er riktig?

Det kan også være krevende å vite hvilke digitale verktøy som passer best til oppgaven. Det vil være et sentralt tema i dette kurset.

På dette kurset gir vi deg en opplæring i grunnleggende fremgangsmåter for slektsforskning slik at du kan sette opp en oversiktlig stamtavle.

Har du flere spørsmål om hvordan kurset er bygget opp? Da kan du gjerne ta kontakt med oss her.

Rangeringer og vurderinger

0.0
Gj. rangering
0 Rangeringer
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Hvordan var opplevelsen din?
Ingen vurderinger funnet!
Show more reviews
Hvordan var opplevelsen din?
Handlekurv