Markedsføring i sosiale medier: Mindset og best practice.

Skjermbilde fra kurset om markedsføring i sosiale medier. Bildet viser Kristian Thomassen i en av leksjonene
Foreløpig status
Ikke påmeldt
Pris
kr 499

Kursholder

KristianThomassen

Kristian Thomassen

Daglig leder, Falk Media

Kristian Thomassen er markedsfører, foredragsholder og podcaster. Han driver til daglig markedsføringsbyrået Falk Media AS, og i flere år har han hjulpet bedrifter med smart synlighet på nett.

Ser du etter et kurs i markedsføring på sosiale medier?

Med dette kurset kan du bli din egen SoMe guru.

I dette kurset om sosiale medier tar Kristian Thomassen (Falk Media) deg med dypt til verks og ser på hva sosiale medier egentlig er. Hvordan må du tenke på sosiale medier for å oppnå suksess for din bedrift?

Når du kjøper tilgang til dette kurset blir det lagt i brukeren din og så du kan følge din egen progresjon det neste året.

Kurset består av mange små moduler med videoer, ressurser og oppgaver.

Dette kurset fokuserer på tankesettet bak markedsføring på sosiale medier, og vi går derfor ikke i dybden på hver enkelt plattform. Hvis du ser etter et kurs i Facebook Business Manager, kan du gjerne heller ta kontakt med oss her.

Vi kommer til å snakke mye om hvordan du skaper din egen identitet på sosiale medier. Vi vil snakke om hvorfor identitet er viktig, hvordan du finner din egen tone of voice, og forskjellen på misjon og visjon.

Du kommer også til å lære noen viktige konsept i markedsføring som Falk media har brukt i en årrekke for å skape resultater for sine kunder.

Helt til slutt i kurset vil vi snakke om hva som er best practice på sosiale medier. Vi kommer til å snakke om algoritmer, tekstlengde, posttype, videolengde og innhold generelt.

Når du har gått gjennom alle modulene i kurset håper vi at du har fått et godt innblikk i hva du og din bedrift bør gjøre for å lykkes med markedsføring på sosiale medier.

Har du andre kurs du skulle ønske vi hadde? Gi oss gjerne et tips her.

[rrf_course_review course_id=”501″]

Handlekurv