Intro til babytegn

Foreløpig status
Ikke påmeldt
Pris
kr 399

Lurer du hva babyen din prøver å si?

Hadde det ikke vært deilig om du og babyen din kunne forstå hverandre?

Velkommen til verden av babytegn, hvor du gir babyen din muligheten til å dele sine tanker, følelser, og behov med deg på en helt unik måte!

Babytegn er ikke bare en metode; det er et kraftig verktøy som gir babyen din en stemme før de kan uttrykke seg verbalt. Ved å introdusere babytegn i din daglige rutine, gir du babyen din en nøkkel til å åpne døren til en verden av forståelse. Det er en reise som ikke bare gjør det mulig for deg å forstå babyens ønsker og følelser, men også gir barnet ditt selvtillit og en følelse av mestring.

Du trenger ikke lenger å gjette hva babyen din prøver å si gjennom gråt og frustrasjon. Med babytegn blir hverdagen fylt med klare signaler og øyeblikk av gjensidig forståelse. Gjør babyens første kommunikative skritt til en glede for hele familien, og oppdag den fantastiske verden av babytegn sammen!

I dette kurset gir vi deg en enkel innføring i hva babytegn er, og gir deg enkle smakebiter for å få deg i gang med å lære barnet tegnspråk.

Kurset er hundre prosent nettbasert, slik at du kan ta det hvor du vil, når du vil – og så ofte du vil. Du får også tilgang umiddelbart.

[rrf_course_review course_id=”3986″]

Handlekurv