Tekststørrelse: A A A

Du er her: Forsiden - Aftenskolen Rogaland - Artikkel

Du trenger ikke være utdannet lærer for å bli frivillig norsktrener

FRIVILLIG NORSKTRENER Stavanger og Sandnes

Aftenskolen Rogaland vil i vårsemesteret tilby gratis norsktrening for tidligere og nye elever. Dette er et lavterskeltilbud med uformelle og sosiale treff der man får mulighet til å praktisere norsk og styrke sine kunnskaper. Det legges opp til muntlig norsk og dagligtale. Elevene må ha et nivå tilsvarende B1 i norsk for fremmedspråklige for å kunne delta i gruppen.

Vanlige aktiviteter på norsktreningen kan være å lese aviser, diskutere, lage presentasjoner, høre på radio, drive med rollespill og gå gjennom vanlige feil, dialekt, slang, ord og uttrykk. Aktiviteten fungerer godt som et supplement til ordinær norskundervisning.

Du behøver ikke være utdannet lærer for å bli frivillig norsktrener. Det viktigste er at du er interessert i å hjelpe innvandrere med øve seg i norsk.

Dersom du er interessert i å bli frivillig norsktrener, vennligst send oss en henvendelse på nedenforstående kontaktskjema.